Prezentacija programa “Na pola puta”

Aktualno 10. veljače 2014

U organizaciji SDP-a Vukovarsko srijemske županije jučer je u Vukovaru, u prepunoj dvorani rodne kuće nobelovca Lavoslave Ružičke, održan radni sastanak i prezentacija programa „Na pola puta”.

Pregled ostvarenog iz Plana 21 u prvoj polovici mandata Vlade Republike Hrvatske, predsjedništvu i članovima SDP-a  Vukovarsko srijemske županije, prezentirali su glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan, Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić i zamjenik ministra financija Boris Lalovac.

Na početku sastanka sve nazočne pozdravio je Predsjednik SDP-a Vukovarsko srijemske županije i gradonačelnik Vukovara Željko Sabo. Nakon dvosatne prezentacije i rasprave svih sudionika radnog sastanka, zaključeno je da se Hrvatska dvije godine nakon što je Kukuriku koalicija formirala Vladu i počela realizirati program definiran Planom 21 transformirala u zemlju čija je vlast odgovorna, racionalna i ne zatvara oči pred realnošću, da je Hrvatska zemlja u kojoj se javni novac ne razbacuje na potkupljivanje različitih socijalnih grupacija i na javne investicije kao pokriće za korupcijske operacije, te da Hrvatska ima Vladu koja vodi odgovornu i razumnu politiku u interesu svih građana.