Mario Milinković v.d. Predsjednik SDP-a Vukovarsko-srijemske županije

Aktualno 5. travnja 2022

Dosadašnji predsjednik prof.dr.sc. Goran Heffer dao je ostavku zbog privatnih i zdravstvenih razloga te je Županijski odbor SDP-a Vukovarsko-srijemske županije 4. travnja 2022. godine jednoglasno izabrao vršitelja dužnosti Predsjednika županijske organizacije, sadašnjeg potpredsjednika Županijske organizacije Maria Milinkovića, načelnika općine Stari Mikanovci, do organiziranja novih izbora za Predsjednika.

Primjerenom i brzom reakcijom te složnošću Županijskog odbora u najkraćem roku izabran je v.d. Predsjednik, naš uspješni načelnik Mario Milinković za kojeg smo sigurni da će svojim trudom i trudom ostatka rukovodstva podići rad i percepciju županijskog SDP-a te preslikati dobru praksu koju ima u svojoj općini na cijelu našu županiju. Kolega Heffer i dalje ostaje naš član te će s obzirom na svoje mogućnosti pomagati u radu županijske organizacije.

Kad se dogode izvanredne okolnosti ozbiljni političari prihvaćaju odgovornost. Kao SDP-ov načelnik prihvatio sam ponudu da budem v.d. Predsjednik do raspisivanja novih izbora te da u tom razdoblju završimo sa započetim osnivanjem novih organizacija po županiji i počnemo vraćati povjerenje žitelja naše županije. Optimizmom i željom za razvojem te ostankom u našoj županiji možemo promijeniti stanje Vukovarsko-srijemske županije koja je na začelju prema svim razvojnim pokazateljima u Hrvatskoj – istaknuo je novoizabrani vršitelj dužnosti Predsjednika, Mario Milinković, načelnik
općine Stari Mikanovci.