Priopćenje za medije povodom istupa vijećnika Željka Džoića

Aktualno 27. svibnja 2022

S obzirom na istupe vijećnika Željka Džoića koji su izašli na portalu vinkulja.hr (https://vinkulja.hr/ko-bi-reko-cuda-da-se-dese-sdp-ovac-dzoic-nahvalio-dekanica-nama-treba-takav-zupan/) ovim putem novoizabrano rukovodstvo SDP-a Vukovarsko-srijemske županije u potpunosti se ograđuje od iznesenih stavova spomenutog županijskog vijećnika.

Vijećnik Džoić već duže vremena iznosi svoje osobne političke stavove, ili možda čak i stavove tvrtke Agro – klaster d.o.o koju je osnovala Vukovarsko-srijemska županija, a čiji je od nedavno zaposlenik, na sjednicama Županijske skupštine bez prethodnih konzultacija s izabranim rukovodstvom stranke čiji je vijećnik. O njegovom političkom djelovanju unutar SDP-a raspravit će se na sljedećoj sjednici Županijskog odbora SDP-a Vukovarsko-srijemske županije.

Što se tiče stava novoizabranog rukovodstva SDP-a Vukovarsko-srijemske županije želimo naglasiti da je naš fokus na kreiranju novih rješenja i politika za unaprjeđenje života naših sugrađanki i sugrađana te na podizanju i osnaživanju naših organizacija diljem županije. Temelj za proširenje naših rješenja i prijedloga bit će na primjerima dobre prakse i rezultata naših dvojice načelnika Josipa Krnića i Maria Milinkovića.

Mario Milinković,
v.d. Predsjednika
Županijske organizacije SDP-a
Vukovarsko-srijemske županije