Priopćenje zahvale te podrške promjenama u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Aktualno 1. lipnja 2017

Ovim priopćenjem prije svega želimo zahvaliti svim građankama i građanima Vukovarsko-srijemske županije koji su nam na ovim lokalnim izborima dali svoje povjerenje na razini županije ili na razini gradova i općina. Svaki vaš glas nama je poticaj i dodatna odgovornost da se ne smijemo prestati boriti za promjene u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koja je po skoro svim pokazateljima na samom dnu. Također ovim putem čestitamo ponovno izabranim SDP-ovim načelnicima Babine Grede, Tordinaca i Starih Mikanovaca. To je pokazatelj da su rad i rezultate naših načelnika i njihovih timova građanke i građani ponovno nagradili.

 

Sukladno činjenici da naš kandidat za župana nije prošao u drugi krug, a jasno smo se sve ove godine zalagali za nužnost promjena u Vukovarsko-srijemskoj županiji i popravljanja svih negativnih trendova kojima smo svjedoci, ovim putem poručujemo da je Predsjedništvo Županijske organizacije SDP-a Vukovarsko-srijemske županije donijelo jednoglasnu odluku o podršci promjenama u Vukovarskoj-srijemskoj županiji.

Pozivamo sve građanke i građane Vukovarsko-srijemske županije koji su nam dali glas u prvom krugu da izađu na izbore, glasaju po savjesti i biraju promjene jer ovo što smo imali do sada dovelo nas je do ruba siromaštva i egzodusa.