Priopćenje povodom kandidature Zlatka Cegledija za Župana Vukovarsko-srijemske županije

Aktualno 3. veljače 2017

Ovim priopćenjem obavještavamo javnost i medije da je Županijska organizacija SDP-a Vukovarsko-srijemske županije donijela službenu odluku o kandidaturi Zlatka Cegledija za Župana Vukovarsko-srijemske županije.

Zlatko Cegledi je diplomirani inženjer šumarstva s preko 20 godina rada u struci. Istinski socijaldemokrat i hrvatski branitelj godinama je obnašao mnogobrojne stranačke i javne dužnosti. Trenutno se nalazi na funkciji voditelja Uprave šuma Podružnice Vinkovci, a ujedno je i županijski vijećnik i predsjednik Kluba vijećnika SDP-a u Županijskoj skupštini. Svojim aktivnim radom u Županijskoj skupštini te neumornim zalaganjem za poboljšanje kvalitete života svih građanki i građana na području Vukovarsko-srijemske županije pokazao je da može vrlo kvalitetno i ozbiljno konkurirati dosadašnjem Županu u borbi za napredak Vukovarsko-srijemske županije.

U narednom će razdoblju javnost i mediji biti obaviješteni o točnom terminu predstavljanja vizije i programa SDP-ovog kandidata za Župana Zlatka Cegledija, kojem će nazočiti i predsjednik SDP-a Hrvatske, Davor Bernardić.